• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

CHEEKY CHEETAH BLUE - MIM SOFTCASE (shockproof)

1 / 2
€19,95
SPECIFICATIES
* MIM softcase (flexibel)
* extra stevig 'shockproof' materiaal
* rubberen 'shockproof' bumper aan voorzijde
* MIM-exclusive design
CHEEKY CHEETAH BLUE - MIM SOFTCASE (shockproof)

OMSCHRIJVING

Pimp je telefoon met dit vrolijke "Cheeky Cheetah" hoesje. Het hoesje is bedolven onder de cheetahs en heeft alles wat je zoekt in een telefoonhoesje met panter print. Vind je blauw te heftig? Dan is het hoesje er ook nog in het wit of rood in hardcase!

Eindelijk: MIM heeft nu hét fashionable alternatief voor al die saaie bumper telefoonhoesjes die er op de markt zijn. Deze innovatieve bumper cases zijn speciaal ontwikkeld om je telefoon extra bescherming te geven tijdens het dagelijkse val- en smijtwerk ;). Het extra stevige polycarbonate materiaal biedt optimale stevigheid en beschermt je gehele telefoon rondom, maar maakt hem optisch niet dikker dan nodig. De rubberen bumper (1.5mm) beschermt nog eens extra de voorkant van je telefoon, zodat de kans op een kapot scherm na een val aanzienlijk wordt verkleind*.

* Let op, alhoewel de kans klein is dat je iPhone nog schade oploopt met onze MIM bumpercases, kunnen wij helaas géén garantie geven dat je telefoon voor altijd 100% schadevrij blijft. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die alsnog ontstaat na een ongelukkige val.