• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GOLDEN BEES - MIM SOFTCASE (shockproof)

1 / 2
€19,95 €12,00
SPECIFICATIES
* MIM softcase (flexibel)
* extra stevig 'shockproof' materiaal
* rubberen 'shockproof' bumper aan voorzijde
* MIM-exclusive design
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
GOLDEN BEES - MIM SOFTCASE (shockproof)


**LAST CHANCE TO BUY**

OMSCHRIJVING

MIM heeft dierenprintjes ge-update met deze vrolijke bijen print! Niet leopard, maar bijtjes op je hoesje is wat ons betreft de MIM trend van 2018 :)
De gouden bijtjes hebben een klassieke taupe kleurige achtergrond, wat het telefoonhoesje een schattige maar toch klassieke look geeft. 

Buiten het feit dat het honey bees hoesje hét perfecte zomerse hoesje is, biedt het bumperhoesje jouw telefoon ook optimale bescherming tegen het dagelijkse val-en smijtwerk. Het telefoonhoesje is shockproof door de bumper die rondom de gehele telefoon zit. 

Eindelijk:
MIM heeft nu hét fashionable alternatief voor al die saaie bumper telefoonhoesjes die er op de markt zijn. Deze innovatieve bumper cases zijn speciaal ontwikkeld om je telefoon extra bescherming te geven tijdens het dagelijkse val- en smijtwerk ;). Het extra stevige polycarbonate materiaal biedt optimale stevigheid en beschermt je gehele telefoon rondom, maar maakt hem optisch niet dikker dan nodig. De rubberen bumper (1.5mm) beschermt nog eens extra de voorkant van je telefoon, zodat de kans op een kapot scherm na een val aanzienlijk wordt verkleind*. 

* Let op, alhoewel de kans klein is dat je iPhone nog schade oploopt met onze MIM bumpercases, kunnen wij helaas géén garantie geven dat je telefoon voor altijd 100% schadevrij blijft. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die alsnog ontstaat na een ongelukkige val.