• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GHOST CASE - MIM SOFTCASE

1 / 1
€9,95
SPECIFICATIES
* MIM softcase (flexibel)
* extra stevig 'shockproof' materiaal
* rubberen 'shockproof' bumper aan voorzijde (1,5 mm)
* MIM-secret design
Levertijd 1 werkdag
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
GHOST CASE - MIM SOFTCASE

SPOOKY GHOST CASE

Durf jij het aan en kun jij niet kiezen tussen al die leuke printjes? Shop dan nu een “MIM ghost case” voor maar €9,95 (t.w.v. €19.95). Het printje van de shockproof case zal een verrassing zijn!

Let op! Je kunt dit hoesje niet retourneren. Heb jij eerder besteld onder dezelfde naam? Dan houden wij rekening met het printje dat wij opsturen, zodat je niets dubbel hebt :).

Eindelijk: MIM heeft nu hét fashionable alternatief voor al die saaie bumper telefoonhoesjes die er op de markt zijn. Het extra stevige polycarbonate materiaal biedt optimale stevigheid en beschermt je gehele telefoon rondom, maar maakt hem optisch niet dikker dan nodig. De rubberen bumper (1.5mm) beschermt nog eens extra de voorkant van je telefoon, zodat de kans op een kapot scherm na een val aanzienlijk wordt verkleind*.

* Let op, alhoewel de kans klein is dat je iPhone nog schade oploopt met onze MIM bumpercases, kunnen wij helaas géén garantie geven dat je telefoon voor altijd 100% schadevrij blijft. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die alsnog ontstaat na een ongelukkige val.