• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ICONIC COBRA - MIM SOFTCASE

1 / 3
€19,95 €14,00
SPECIFICATIES
* MIM softcase (flexibel)
* extra stevig 'shockproof' materiaal
* rubberen 'shockproof' bumper aan voorzijde
* MIM-exclusive design
ICONIC COBRA - MIM SOFTCASE

OMSCHRIJVING

Met dit leather look Gucci stijl slangen telefoonhoesje weet je in ieder geval zeker dat je je telefoon goed beschermt én opvalt! Dat wij nooit genoeg krijgen van de hippe snake printjes (in alle variaties en vormen) blijkt maar weer. Het Iconic Cobra hoesje is stoer en girly tegelijk en absoluut een accessoire dat niet mag ontbreken in jouw telefoonhoesjes collectie! 

Het telefoonhoesje biedt zeer goede bescherming door de bumperrand die eromheen zit. 

Eindelijk: MIM heeft nu hét fashionable alternatief voor al die saaie bumper telefoonhoesjes die er op de markt zijn. Deze innovatieve bumper cases zijn speciaal ontwikkeld om je telefoon extra bescherming te geven tijdens het dagelijkse val- en smijtwerk ;). Het extra stevige polycarbonate materiaal biedt optimale stevigheid en beschermt je gehele telefoon rondom, maar maakt hem optisch niet dikker dan nodig. De rubberen bumper (1.5mm) beschermt nog eens extra de voorkant van je telefoon, zodat de kans op een kapot scherm na een val aanzienlijk wordt verkleind*.

* Let op, alhoewel de kans klein is dat je iPhone nog schade oploopt met onze MIM bumpercases, kunnen wij helaas géén garantie geven dat je telefoon voor altijd 100% schadevrij blijft. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die alsnog ontstaat na een ongelukkige val.