• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ICY MARBLE - MIM SOFTCASE (SHOCKPROOF)

€19,95 €14,00
SPECIFICATIES
* MIM softcase (flexibel)
* extra stevig 'shockproof' materiaal
* rubberen 'shockproof' bumper aan voorzijde
* MIM-exclusive design
ICY MARBLE - MIM SOFTCASE (SHOCKPROOF)

OMSCHRIJVING

We never stop loving marble!
Met dit "Icy Marble" telefoonhoesje weet je in ieder geval zeker dat je je telefoon in stijl beschermt. Marmer print raakt nooit uit de mode en geeft je telefoon direct een touch up. Het hoesje met witte classic marmerprint is één van MIM's basics waar we dol op zijn en blijven! Behalve het leuke marmer printje biedt het telefoonhoesje zeer goede bescherming door de bumperrand die eromheen zit. 

Eindelijk: MIM heeft nu hét fashionable alternatief voor al die saaie bumper telefoonhoesjes die er op de markt zijn. Deze innovatieve bumper cases zijn speciaal ontwikkeld om je telefoon extra bescherming te geven tijdens het dagelijkse val- en smijtwerk ;). Het extra stevige polycarbonate materiaal biedt optimale stevigheid en beschermt je gehele telefoon rondom, maar maakt hem optisch niet dikker dan nodig. De rubberen bumper (1.5mm) beschermt nog eens extra de voorkant van je telefoon, zodat de kans op een kapot scherm na een val aanzienlijk wordt verkleind*.

* Let op, alhoewel de kans klein is dat je iPhone nog schade oploopt met onze MIM bumpercases, kunnen wij helaas géén garantie geven dat je telefoon voor altijd 100% schadevrij blijft. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die alsnog ontstaat na een ongelukkige val.