• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

JUNGLE OF STARS - MIM SOFTCASE

1 / 2
€19,95 €14,00
SPECIFICATIES
* MIM softcase (flexibel)
* extra stevig 'shockproof' materiaal
* rubberen 'shockproof' bumper aan voorzijde
* MIM-exclusive design
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
JUNGLE OF STARS - MIM SOFTCASE

**LAST CHANCE TO BUY**

OMSCHRIJVING

SKY FULL OF STARS!
Voor alle dierenprint liefhebbers onder ons, weer een nieuw musthave telefoonhoesje! Met dit zwarte telefoonhoesje met snake print sterretjes trek je de dierenprintje door naar je telefoon. Match het hoesje met een snake printje met je outfit en je bent good to go!
Behalve het leuke sterren printje biedt het telefoonhoesje zeer goede bescherming door de bumperrand die eromheen zit. 

Eindelijk: MIM heeft nu hét fashionable alternatief voor al die saaie bumper telefoonhoesjes die er op de markt zijn. Deze innovatieve bumper cases zijn speciaal ontwikkeld om je telefoon extra bescherming te geven tijdens het dagelijkse val- en smijtwerk ;). Het extra stevige polycarbonate materiaal biedt optimale stevigheid en beschermt je gehele telefoon rondom, maar maakt hem optisch niet dikker dan nodig. De rubberen bumper (1.5mm) beschermt nog eens extra de voorkant van je telefoon, zodat de kans op een kapot scherm na een val aanzienlijk wordt verkleind*.

* Let op, alhoewel de kans klein is dat je iPhone nog schade oploopt met onze MIM bumpercases, kunnen wij helaas géén garantie geven dat je telefoon voor altijd 100% schadevrij blijft. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die alsnog ontstaat na een ongelukkige val.