• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KISS KISS - MIM SOFTCASE (shockproof)

1 / 2
€19,95
SPECIFICATIES
* MIM bumper case (shockproof)
* extra stevig 'shockproof' materiaal
* rubberen bumper aan voorzijde
* MIM-exclusive design
KISS KISS - MIM SOFTCASE (shockproof)

OMSCHRIJVING

Met dit vrolijke roze telefoonhoesje bedolven met rode lipjes weet je in ieder geval zeker dat je jouw telefoon in stijl beschermt. Het Kiss Kiss printje is al bijna 2 jaar (!) een echte MIM bestseller en dat is natuurlijk niet voor niets. Waar vroeger roze en rood bij elkaar zou vloeken, zien we de kleuren combinatie steeds meer terugkomen bij onder andere bloggers, vloggers en influencers. 
Wij zijn verliefd op het roze smartphone hoesje met rode lipjes en zullen dat nog heel lang blijven :) 

Het goede nieuws is, dat het telefoon hoesje niet alleen ontzettend leuk is, maar je telefoon ook de juiste bescherming biedt door de bumper die in het telefoonhoesje verwerkt zit. Zo is je telefoon beschermt tegen het dagelijkse val-en smijtwerk. 

Eindelijk: MIM heeft nu hét fashionable alternatief voor al die saaie bumper telefoonhoesjes die er op de markt zijn. Deze innovatieve bumper cases zijn speciaal ontwikkeld om je telefoon extra bescherming te geven tijdens het dagelijkse val- en smijtwerk ;). Het extra stevige polycarbonate materiaal biedt optimale stevigheid en beschermt je gehele telefoon rondom, maar maakt hem optisch niet dikker dan nodig. De rubberen bumper (1.5mm) beschermt nog eens extra de voorkant van je telefoon, zodat de kans op een kapot scherm na een val aanzienlijk wordt verkleind*.

* Let op, alhoewel de kans klein is dat je iPhone nog schade oploopt met onze MIM bumpercases, kunnen wij helaas géén garantie geven dat je telefoon voor altijd 100% schadevrij blijft. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die alsnog ontstaat na een ongelukkige val.