• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PINK SAFARI - MIM LAPTOP STICKER

1 / 2
€24,95
SPECIFICATIES
* Kras- en waterproof
* Laptop STICKER
* Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
* Laat geen beschadigingen of lijmresten achter
PINK SAFARI - MIM LAPTOP STICKER

OMSCHRIJVING

Panther print en baby roze, allemaal in één printje, wat wil je nog meer? Wat ons betreft de perfecte combinatie! De Pink Safari laptop skin is voor de zomer het perfecte item. De sticker tovert je MacBook om tot een ware eyecatcher. Ondanks dat het een "girly" kleurtje heeft, maakt het panter printje de laptop sticker ook heel stoer!

De MIM macbook laptopskins zijn beschikbaar voor alle APPLE laptops en beschermen je laptop tegen krasjes en beschadigingen. De sticker is zeer makkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder beschadigingen of lijmresten achter te laten. Wil jij extra bescherming voor je laptop? Combineer de sticker dan met een transparante hardcase (te selecteren als product optie). De transparante hardcase kan over de sticker geplaatst worden waardoor de laptop extra beschermd is en de sticker nog beter uitkomt! 

CHECK DE MAAT:
Weet je niet welke maat je nodig hebt? Klik dan linksboven op het bureaublad op het Apple tekentje en ga naar "over deze Mac". Daar staat precies welke Macbook je hebt en zo kan je dus jouw bijpassende case zoeken! Let op: De skin is een sticker en geen case