• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PINK SAFARI - MIM SOFTCASE (shockproof)

€19,95
SPECIFICATIES
* MIM softcase (flexibel)
* extra stevig 'shockproof' materiaal
* rubberen 'shockproof' bumper aan voorzijde
* MIM-exclusive design
PINK SAFARI - MIM SOFTCASE (shockproof)

OMSCHRIJVING

Go get 'em tiger!

Panther print en baby roze, allemaal in één telefoonhoesje, wat wil je nog meer? Wat ons betreft de perfecte combinatie! De Pink Safari bumper case is voor de zomer het perfecte telefoonhoesje. Ondanks dat het een "girly" telefoonhoesje is, maakt de panter print het hoesje ook heel stoer!

De MIM bumper case biedt jouw smartphone optimale bescherming tegen het dagelijkse val-en smijtwerk. Het telefoonhoesje is namelijk shockproof door de bumper die rondom de gehele telefoon zit als je het hoesje om doet. Momenteel zijn de bumper hoesje beschikbaar voor (bijna) alle iPhone modellen. 

Eindelijk:
MIM heeft nu hét fashionable alternatief voor al die saaie bumper telefoonhoesjes die er op de markt zijn. Deze innovatieve bumper cases zijn speciaal ontwikkeld om je telefoon extra bescherming te geven tijdens het dagelijkse val- en smijtwerk ;). Het extra stevige polycarbonate materiaal biedt optimale stevigheid en beschermt je gehele telefoon rondom, maar maakt hem optisch niet dikker dan nodig. De rubberen bumper (1.5mm) beschermt nog eens extra de voorkant van je telefoon, zodat de kans op een kapot scherm na een val aanzienlijk wordt verkleind*.

* Let op, alhoewel de kans klein is dat je iPhone nog schade oploopt met onze MIM bumpercases, kunnen wij helaas géén garantie geven dat je telefoon voor altijd 100% schadevrij blijft. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die alsnog ontstaat na een ongelukkige val.