• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PINK SPARKLES - MIM SOFTCASE (shockproof)

1 / 1
€19,95
SPECIFICATIES
* MIM softcase (flexibel)
* extra stevig 'shockproof' materiaal
* rubberen 'shockproof' bumper aan voorzijde
* MIM-exclusive design
PINK SPARKLES - MIM SOFTCASE (shockproof)


OMSCHRIJVING

“On Wednesdays we wear pink!”

Dit Pink Sparkles telefoonhoesje heeft de perfecte combinatie, namelijk roze en glitters!
De pastelkleur van het hoesje maakt het hoesje ondanks de glitters een subtiel en stijlvol item. Dat je je telefoon een upgrade geeft met dit smartphone hoesje is in ieder geval één ding dat zeker is :)

Eindelijk:
MIM heeft nu hét fashionable alternatief voor al die saaie bumper telefoonhoesjes die er op de markt zijn. Deze innovatieve bumper cases zijn speciaal ontwikkeld om je telefoon extra bescherming te geven tijdens het dagelijkse val- en smijtwerk ;). Het extra stevige polycarbonate materiaal biedt optimale stevigheid en beschermt je gehele telefoon rondom, maar maakt hem optisch niet dikker dan nodig. De rubberen bumper (1.5mm) beschermt nog eens extra de voorkant van je telefoon, zodat de kans op een kapot scherm na een val aanzienlijk wordt verkleind*. 

* Let op, alhoewel de kans klein is dat je iPhone nog schade oploopt met onze MIM bumpercases, kunnen wij helaas géén garantie geven dat je telefoon voor altijd 100% schadevrij blijft. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die alsnog ontstaat na een ongelukkige val.