• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

LOBSTER PARTY - MIM LAPTOP STICKER

€24,95
SPECIFICATIES
* Kras- en waterproof
* Laptop STICKER
* Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
* Laat geen beschadigingen of lijmresten achter
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
LOBSTER PARTY - MIM LAPTOP STICKER

 
OMSCHRIJVING

Ook je laptop verdient een beetje liefde. M
et deze fashionable laptop sticker voor jouw MacBook pimp je je laptop tot een uniek exemplaar! De roze laptop skin met rode kreeftjes maakt van jouw laptop direct een feestje. Behalve dat de sticker ontzettend leuk staat op jouw laptop, beschermt het je laptop ook tegen krasjes, ideaal dus :)
*Tip: Match je laptopsticker met het shockproof Lobster Party telefoonhoesje en maak je look af!

De MIM macbook laptopskins zijn beschikbaar voor alle APPLE laptops en beschermen je laptop tegen krasjes en beschadigingen. De sticker is zeer makkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder beschadigingen of lijmresten achter te laten. Wil jij extra bescherming voor je laptop? Combineer de sticker dan met een transparante hardcase (te selecteren als product optie). De transparante hardcase kan over de sticker geplaatst worden waardoor de laptop extra beschermd is en de sticker nog beter uitkomt! 

CHECK DE MAAT:
Weet je niet welke maat je nodig hebt? Klik dan linksboven op het bureaublad op het Apple tekentje en ga naar "over deze Mac". Daar staat precies welke Macbook je hebt en zo kan je dus jouw bijpassende case zoeken! Let op: De skin is een sticker en geen case