• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SPICY PEPPER - MIM SOFTCASE (SHOCKPROOF)

€19,95 €14,00
SPECIFICATIES
* MIM softcase (flexibel)
* extra stevig 'shockproof' materiaal
* rubberen 'shockproof' bumper aan voorzijde
* MIM-exclusive design
SPICY PEPPER - MIM SOFTCASE (SHOCKPROOF)

OMSCHRIJVING

Met dit "SPICY PEPPER" telefoonhoesje ben je helemaal klaar voor de zomer! Het vrolijke telefoonhoesje heeft een printje met roze en rode pepertjes en is één van de bestsellers uit de nieuwste MIM collectie. Een telefoon hoesje om te zoenen dus :)!

Eindelijk: MIM heeft nu hét fashionable alternatief voor al die saaie bumper telefoonhoesjes die er op de markt zijn. Deze innovatieve bumper cases zijn speciaal ontwikkeld om je telefoon extra bescherming te geven tijdens het dagelijkse val- en smijtwerk ;). Het extra stevige polycarbonate materiaal biedt optimale stevigheid en beschermt je gehele telefoon rondom, maar maakt hem optisch niet dikker dan nodig. De rubberen bumper (1.5mm) beschermt nog eens extra de voorkant van je telefoon, zodat de kans op een kapot scherm na een val aanzienlijk wordt verkleind*.

* Let op, alhoewel de kans klein is dat je iPhone nog schade oploopt met onze MIM bumpercases, kunnen wij helaas géén garantie geven dat je telefoon voor altijd 100% schadevrij blijft. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die alsnog ontstaat na een ongelukkige val.