• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SPOTTY LOBSTER - MIM SOFTCASE (SHOCKPROOF)

€19,95
SPECIFICATIES
* MIM softcase (flexibel)
* extra stevig 'shockproof' materiaal
* rubberen 'shockproof' bumper aan voorzijde
* MIM-exclusive design
Levertijd 7
SPOTTY LOBSTER - MIM SOFTCASE (SHOCKPROOF)

OMSCHRIJVING

Dit nieuwste MIM hoesje met dalmatiër print en grote rode kreeft is toch om verliefd op te worden! Als je opzoek bent naar de leukste telefoonhoesjes voor je telefoon zit je met dit Spotty Lobster telefoonhoesje zeker goed. Het telefoonhoesje geeft jouw iPhone direct een nieuwe vrolijke look! Door de transparante bumper aan de voorzijde van het hoesje ziet het kreeften hoesje er niet alleen leuk uit, maar beschermt het je telefoon ook optimaal tegen vallen en stoten! 

Eindelijk: MIM heeft nu hét fashionable alternatief voor al die saaie bumper telefoonhoesjes die er op de markt zijn. Deze innovatieve bumper cases zijn speciaal ontwikkeld om je telefoon extra bescherming te geven tijdens het dagelijkse val- en smijtwerk ;). Het extra stevige polycarbonate materiaal biedt optimale stevigheid en beschermt je gehele telefoon rondom, maar maakt hem optisch niet dikker dan nodig. De rubberen bumper (1.5mm) beschermt nog eens extra de voorkant van je telefoon, zodat de kans op een kapot scherm na een val aanzienlijk wordt verkleind*.

* Let op, alhoewel de kans klein is dat je iPhone nog schade oploopt met onze MIM bumpercases, kunnen wij helaas géén garantie geven dat je telefoon voor altijd 100% schadevrij blijft. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die alsnog ontstaat na een ongelukkige val.