• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GREEN SPARKLES - MIM LAPTOP STICKER

1 / 2
€24,95 €15,95
SPECIFICATIES
* Kras- en waterproof
* Laptop STICKER
* Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
* Laat geen beschadigingen of lijmresten achter
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
GREEN SPARKLES - MIM LAPTOP STICKER

OMSCHRIJVING

BORN TO SPARKLE!
Met deze klassieke groene marble laptop sticker met glitters pimp je jouw Apple laptop tot een uniek exemplaar. Marmer printjes, we houden ervan! En al helemaal deze groene laptop skin met glitter details. Ooit was marmer klassiek, maar tegenwoordig kun je er niet meer omheen en wordt de marmer print in het dagelijks straatbeeld uber hip gevonden.

De MIM macbook laptopskins zijn beschikbaar voor alle APPLE laptops en beschermen je laptop tegen krasjes en beschadigingen. De sticker is zeer makkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder beschadigingen of lijmresten achter te laten. Wil jij extra bescherming voor je laptop? Combineer de sticker dan met een transparante hardcase (te selecteren als product optie). De transparante hardcase kan over de sticker geplaatst worden waardoor de laptop extra beschermd is en de sticker nog beter uitkomt! 

CHECK DE MAAT:
Weet je niet welke maat je nodig hebt? Klik dan linksboven op het bureaublad op het Apple tekentje en ga naar "over deze Mac". Daar staat precies welke Macbook je hebt en zo kan je dus jouw bijpassende case zoeken! Let op: De skin is een sticker en geen case