• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KISS KISS - MIM LAPTOP STICKER

1 / 2
€24,95
SPECIFICATIES
* Kras- en waterproof
* Laptop STICKER
* Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
* Laat geen beschadigingen of lijmresten achter
KISS KISS - MIM LAPTOP STICKER


OMSCHRIJVING

Met deze vrolijke roze laptopsticker bedolven met rode lipjes weet je in ieder geval zeker dat je jouw MacBook omtovert tot een uniek exemplaar. Het Kiss Kiss printje is al bijna 2 jaar (!) een echte MIM bestseller en dat is natuurlijk niet voor niets. Waar vroeger roze en rood bij elkaar zou vloeken, zien we de kleuren combinatie steeds meer terugkomen bij onder andere bloggers, vloggers en influencers. 
Wij zijn verliefd op deze roze laptop skin met rode lipjes en zullen dat nog heel lang blijven :) 

De MIM macbook laptopskins zijn beschikbaar voor alle APPLE laptops en beschermen je laptop tegen krasjes en beschadigingen. De sticker is zeer makkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder beschadigingen of lijmresten achter te laten. Wil jij extra bescherming voor je laptop? Combineer de sticker dan met een transparante hardcase (te selecteren als product optie). De transparante hardcase kan over de sticker geplaatst worden waardoor de laptop extra beschermd is en de sticker nog beter uitkomt! 

CHECK DE MAAT:
Weet je niet welke maat je nodig hebt? Klik dan linksboven op het bureaublad op het Apple tekentje en ga naar "over deze Mac". Daar staat precies welke Macbook je hebt en zo kan je dus jouw bijpassende case zoeken! Let op: De skin is een sticker en geen case