• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PROUD PANTHER - MIM LAPTOP STICKER

€24,95
SPECIFICATIES
* Kras- en waterproof
* Laptop STICKER
* Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
* Laat geen beschadigingen of lijmresten achter
PROUD PANTHER - MIM LAPTOP STICKER

OMSCHRIJVING

Krijg de jungle vibes achter je laptop met deze panter print MacBook laptop sticker. Het panter printje is een beetje fout, maar daarom oh zo leuk! Door de klassieke panter print is de sticker een all time favorite en raak je er zeker nooit op uitgekeken. Dat je laptop opvalt met deze laptop skin is in ieder geval één ding dat zeker is.

De MIM macbook laptopskins zijn beschikbaar voor alle APPLE laptops en beschermen je laptop tegen krasjes en beschadigingen. De sticker is zeer makkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder beschadigingen of lijmresten achter te laten. Wil jij extra bescherming voor je laptop? Combineer de sticker dan met een transparante hardcase (te selecteren als product optie). De transparante hardcase kan over de sticker geplaatst worden waardoor de laptop extra beschermd is en de sticker nog beter uitkomt! 


CHECK DE MAAT:
Weet je niet welke maat je nodig hebt? Klik dan linksboven op het bureaublad op het Apple tekentje en ga naar "over deze Mac". Daar staat precies welke Macbook je hebt en zo kan je dus jouw bijpassende skin zoeken! Let op: De skin is een sticker en geen case