• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PINK SPARKLES - MIM LAPTOP STICKER

1 / 2
€24,95
SPECIFICATIES
* Kras- en waterproof
* Laptop STICKER
* Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
* Laat geen beschadigingen of lijmresten achter
PINK SPARKLES - MIM LAPTOP STICKER


OMSCHRIJVING

Ook je laptop verdient een beetje liefde. Met deze fashionable MIM laptop sticker pimp je je laptop tot een uniek exemplaar! De Pink Sparkles laptop skin heeft de perfecte combinatie, namelijk roze en glitters!
De pastelkleur van de skin maakt van je laptop ondanks de glitters een subtiel en stijlvol item. Dat je je laptop een upgrade geeft met deze laptop sticker is in ieder geval één ding dat zeker is :)

De MIM macbook laptopskins zijn beschikbaar voor alle APPLE laptops en beschermen je laptop tegen krasjes en beschadigingen. De sticker is zeer makkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder beschadigingen of lijmresten achter te laten. Wil jij extra bescherming voor je laptop? Combineer de sticker dan met een transparante hardcase (te selecteren als product optie). De transparante hardcase kan over de sticker geplaatst worden waardoor de laptop extra beschermd is en de sticker nog beter uitkomt! 

CHECK DE MAAT:
Weet je niet welke maat je nodig hebt? Klik dan linksboven op het bureaublad op het Apple tekentje en ga naar "over deze Mac". Daar staat precies welke Macbook je hebt en zo kan je dus jouw bijpassende case zoeken! Let op: De skin is een sticker en geen case