• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SASSY SNAKE - MIM LAPTOP STICKER

1 / 3
€24,95 €15,95
SPECIFICATIES
* Kras- en waterproof
* Laptop STICKER
* Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
* Laat geen beschadigingen of lijmresten achter
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
SASSY SNAKE - MIM LAPTOP STICKER


OMSCHRIJVING

Na marble en panther printjes mag nu de snake print niet meer ontbreken uit het modebeeld. En wat is nou leuker dan een laptopsticker met slangen print matchend bij je outfit! Het slangen printje is een beetje fout, maar daarom oh zo leuk! De sticker is gegarandeerd een all time favorite en je raakt er zeker nooit op uitgekeken. Dat je laptop opvalt met deze laptop skin is in ieder geval één ding dat zeker is.

De MIM macbook laptopskins zijn beschikbaar voor alle APPLE laptops en beschermen je laptop tegen krasjes en beschadigingen. De sticker is zeer makkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder beschadigingen of lijmresten achter te laten. Wil jij extra bescherming voor je laptop? Combineer de sticker dan met een transparante hardcase (te selecteren als product optie). De transparante hardcase kan over de sticker geplaatst worden waardoor de laptop extra beschermd is en de sticker nog beter uitkomt! 


CHECK DE MAAT:
Weet je niet welke maat je nodig hebt? Klik dan linksboven op het bureaublad op het Apple tekentje en ga naar "over deze Mac". Daar staat precies welke Macbook je hebt en zo kan je dus jouw bijpassende case zoeken! Let op: De skin is een sticker en geen case