• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stage bij MIM


JOUW DROOMSTAGE BIJ MIM

MIMamsterdam.com is enorm aan het groeien en daarom zijn wij opzoek naar nieuwe stagiaires! Wil jij de leukste stage van Amsterdam? Ben jij een all-round topper op het gebied van Marketing en Social Media, en ben je creatief en commercieel ingesteld? Kijk dan snel mee naar de openstaande vacatures en stuur jouw sollicitatie (CV & motivatie) onder vermelding van “Stage MIM” naar: [email protected].

Wat?
MIM Amsterdam is uitgegroeid tot één van de snelst groeiende lifestyle webshops. We verkopen de allerleukste musthaves voor jouw telefoon en laptop, die worden ontworpen in hartje Amsterdam. Door op een creatieve manier in te spelen op de nieuwste trends hebben we meerdere nieuwe collecties per jaar; zo houden we de shop steeds weer een feestje om op te browsen ;-).  Ons doel is dan ook om alle MIM-klanten een vrolijke shop ervaring te geven die ze niet snel meer zullen vergeten! Omdat we heel hard aan het groeien zijn, zijn wij opzoek naar twee stagiaires die ons team willen versterken.

Waar?
Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam. Als stagiaire zul je volwaardig meedraaien met het team en actief meewerken op alle vlakken van de webshop. Geen koffie-haal-stage dus, maar een leerervaring waar je zelf heel veel uit zou kunnen halen! Je krijgt wekelijkse begeleiding, een marktconforme stagevergoeding én de mogelijkheid om zelf ideeën en suggesties in te brengen.

Werkzaamheden?
Er zijn een aantal verschillende functies beschikbaar (zie onder). Je kunt kiezen om op één van de functies te solliciteren; of (als jouw droomstage er nog niet tussen staat) kun je ook een open sollicitatie sturen.

1. MARKETING/SOCIAL MEDIA INTERN
Ben jij een topper op het gebied van social media (instagram, facebook & snapchat) en lijkt het je leuk om MIM’s social kanalen verder te helpen groeien? Ben je creatief, bruis je van de ideeën en wil je meedenken met het opzetten van nieuwe marketing acties & (influencer) samenwerkingen? Dan is dit de stage voor jou! We zoeken een creatief iemand die ook oog heeft voor fotografie, styling en vormgeving en die de Marketing Manager helpt om de allerleukste nieuwsbrieven, social media posts en foto’s kan verzorgen voor MIM. Ervaring met Photoshop of Indesign is een pré, maar niet noodzakelijk.

2. ALLROUND INTERN
Als all-round stagiaire werk je volwaardig mee in het MIM Amsterdam webshop team. Strategisch meedenken, operations, klantenservice, inkoop, marketing: alle aspecten komen aan bod. Samen gaan we ontdekken waar jouw talenten liggen en zo stellen we de perfecte stage voor je samen. Als je houdt van flexibiliteit en afwisseling, dan is dit jouw perfecte stage.

Eisen?
- Onze belangrijkste eis: gemotiveerd & positieve mindset :)
- MBO, HBO of WO student
- leergierig & flexibel
- enige ervaring in de webshopbranche is een pre, maar niet noodzakelijk
- hands-on mentaliteit

Periode?
- startdatum: vanaf Juni 2024 en vanaf September 2024
- minimaal 3 maanden
 
Stuur jouw sollicitatie (CV & motivatie) onder vermelding van “Stage MIM” naar: [email protected] Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Hopelijk tot snel op MIM Amsterdam HQ ;)

Liefs,

Team MIM