• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SKY FULL OF STARS BLACK- MIM LAPTOP STICKER

1 / 2
€24,95
SPECIFICATIES
* Kras- en waterproof
* Laptop STICKER
* Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
* Laat geen beschadigingen of lijmresten achter
SKY FULL OF STARS BLACK- MIM LAPTOP STICKER

OMSCHRIJVING

TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR
Met deze leuke sterretjes laptop sticker zie je vanaf nu sterretjes achter je laptop. Het sky full of stars printje geeft je laptop direct een vrolijke en unieke look. De laptop sticker beschermt je laptop tegen water en krasjes, zonder de laptop dikker te maken. Ideaal dus!

De MIM macbook laptopskins zijn beschikbaar voor alle APPLE laptops en beschermen je laptop tegen krasjes en beschadigingen. De sticker is zeer makkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder beschadigingen of lijmresten achter te laten. Wil jij extra bescherming voor je laptop? Combineer de sticker dan met een transparante hardcase (te selecteren als product optie). De transparante hardcase kan over de sticker geplaatst worden waardoor de laptop extra beschermd is en de sticker nog beter uitkomt! 

CHECK DE MAAT:
Weet je niet welke maat je nodig hebt? Klik dan linksboven op het bureaublad op het Apple tekentje en ga naar "over deze Mac". Daar staat precies welke Macbook je hebt en zo kan je dus jouw bijpassende case zoeken! Let op: De skin is een sticker en geen case