De leukste telefoonhoesjes van dit moment!

  • Geplaatst op
  • 0
De leukste telefoonhoesjes van dit moment!

Admit it: we zijn verslaafder aan onze telefoon dan ooit tevoren! Als je bijvoorbeeld op de trein of bus aan het wachten bent, grijp je al snel naar je telefoon. Ook wanneer je gezellig uit eten bent, komt het geregeld voor dat er een telefoon op tafel ligt. Klinkt dit bekend in de oren? Dat geeft helemaal niks hoor, maar dit heeft er wel voor gezorgd dat de mobiele telefoon inmiddels is uitgegroeid tot een heus accessoire die je (bijna) altijd bij je hebt. Als je telefoon zo vaak in the picture is, is het natuurlijk wel belangrijk dat er een leuk telefoonhoesje omheen zit. Daarom zetten wij vandaag de leukste telefoonhoesjes voor jullie op een rijtje, helemaal volgens de laatste telefoon trends!

Marmeren telefoonhoesjes trend

Een trend die we de laatste tijd steeds weer zien terugkomen is marmer. Marmerprintjes zijn trendy op het gebied van interieur, maar wist je dat er ook leuke telefoonhoesjes bestaan met marmerprint? Van klassieke marmerprint tot aan gouden en zelfs roze marmerprintjes; we’ve got it all. Marmerprint is tijdloos en niet seizoensgebonden. Hieronder een overzicht van de, volgens ons, leukste telefoonhoesjes met marmerprint van dit moment. 

Majestic marble


Golden marble


Sparkly pink marble 

Voor diegene die toch niet zo dol is op deze verschillende soorten marmerprint, hebben we ook nog leuke trendy telefoonhoesjes met de klassieke marmerprint geselecteerd: bijvoorbeeld deze of deze :-)


Telefoonhoesjes met dierenprint

Dierenprint is helemaal hip! Ook bij bekende designers is dit niet ontgaan, menig designer heeft dan ook een lijn met dierenprint toegevoegd aan zijn of haar collectie. Ondanks dat dierenprint dus helemaal hot is, hebben veel mensen moeite met het dragen hiervan. Kleding met dierenprintjes kan er namelijk al snel ordinair uitzien. Als je hier bang voor bent, is het misschien handig om te beginnen met kleine dierenprint details bij je outfit.  En laten wij hiervoor nou de beste oplossing hebben: een telefoonhoesje met dierenprint! Wij hebben daarom de twee leukste telefoonhoesjes met dierenprint voor jullie op een rijtje gezet. Eén met een hippe panterprint en een met een dalmatiërprint. Wedden dat jouw telefoon een echte eyecatcher wordt met één van deze leuke telefoonhoesjes? 


Make me roar


Spotty dalmation 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.