JOUW DROOMSTAGE BIJ MIM :D

  • Geplaatst op
  • Door team MIM
  • 0
JOUW DROOMSTAGE BIJ MIM :D

MIM INTERNS WANTED!

MyInteriorMusthaves is enorm aan het groeien en daarom zijn wij per JULI, AUGUSTUS of SEPTEMBER 2018 opzoek naar twee nieuwe stagiaires! We hebben grootste plannen voor komende maanden en daar hebben we JOU voor nodig :)

Ben jij een topper op het gebied van Marketing/Social Media, E-commerce/SEO, Fotografie/Vormgeving of denk je dat je ons team in hartje Amsterdam op een ander gebied zou kunnen versterken? Kijk dan snel mee naar de openstaande vacatures en stuur jouw sollicitatie (CV & motivatie) onder vermelding van “Stage MIM” naar: [email protected].

Wat?
MyInteriorMusthaves.com is in twee jaar uitgegroeid tot één van de snelst groeiende musthaves webshops van Nederland. We verkopen de allerleukste musthaves en cadeautjes op het gebied van interieur, lifestyle en tech. Door op een creatieve manier in te spelen op de nieuwste trends hebben we een constant wisselend assortiment; zo houden we de shop steeds weer een feestje om op te browsen ;-).  Ons doel is dan ook om alle MIM-klanten een vrolijke shop ervaring te geven die ze niet snel meer zullen vergeten! Omdat we heel hard aan het groeien zijn, en daarnaast ons nu richten op het uitbouwen van ons eigen merk 'MIM Amsterdam', zijn wij opzoek naar een twee top stagiaires die ons team willen versterken.


Waar?
Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam, in de wel bekende "Hallen" in Amsterdam-West. MyInteriorMusthaves wordt gerund door de twee zusjes Sophie (28) en Ilse (25). Tijdens je stage werk je nauw samen met de andere MIM collega's.MIM is een jong bedrijf met grootste dromen. Als stagiaire zul je dan ook volwaardig meedraaien met het team, en actief meedenken en meewerken om samen MIM naar the next-level te tillen. Je zult kennis maken met alle facetten van het runnen van een webshop én het uitbouwen van een eigen merk, waardoor geen dag hetzelfde zal zijn. Geen koffie-haal-stage dus, maar een leerervaring waar je zelf heel veel uit zou kunnen halen! Je krijgt wekelijkse begeleiding, een marktconforme stagevergoeding én de mogelijkheid om zelf ideeën en suggesties in te brengen.


Werkzaamheden?
Er zijn een aantal verschillende functies beschikbaar, waarvan er twee vervuld kunnen worden (zie onder). Je kunt kiezen om op één van de functies te solliciteren; of (als jouw droomstage er nog niet tussen staat) kun je ook een open sollicitatie sturen.

1. MARKETING/SOCIAL MEDIA INTERN
Ben jij een topper op het gebied van social media (instagram, facebook & snapchat) en lijkt het je leuk om MIM’s social kanalen verder te helpen groeien? Ben je creatief, bruis je van de ideeën en wil je meedenken (én meewerken) met het opzetten van nieuwe marketing acties & (blogger) samenwerkingen? Dan is dit de stage voor jou! Onder begeleiding van onze Marketing Manager krijg jij de kans je te ontwikkelen in een snelgroeiend team.

2. CREATIVE/VORMGEVING INTERN
Ook zijn wij opzoek naar een super creatief iemand met een oog voor fotografie, styling en vormgeving die de allerleukste nieuwsbrieven, social media posts en foto’s kan verzorgen voor MIM. Ervaring met Photoshop of Indesign is een pré, maar niet noodzakelijk. 

3. ALLROUND INTERN
Als all-round stagiaire werk je volwaardig mee in het MyInteriorMusthaves webshop team. Strategisch meedenken, operations, sales, klantenservice, inkoop, marketing: alle aspecten komen aan bod. Samen gaan we ontdekken waar jouw talenten liggen en zo stellen we de perfecte stage voor je samen. Als je houdt van flexibiliteit en afwisseling, dan is dit jouw perfecte stage.


Eisen?

- Onze belangrijkste eis: gemotiveerd, ondernemend & een positieve mindset :)
- HBO of WO werk & denkniveau
- leergierig & flexibel
- enige ervaring in de E-commerce branche is een pre, maar niet noodzakelijk
- hands-on mentaliteit

Periode?
- startdatum in overleg, maar ergens tussen 07/18-09/18
- minimale stage duur: 6 maanden
 

Stuur jouw sollicitatie (CV & motivatie) onder vermelding van “Stage MIM” naar Ilse Roos via het volgende email adres: [email protected]. Ook voor vragen kun je hier terecht. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met je op.

Hopelijk tot snel op MyInteriorMusthaves HQ ;)

XOXO Liefs,

Ilse
team MIM

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.