SUMMER MUSTHAVES GUIDE <3

  • Geplaatst op
  • 0
SUMMER MUSTHAVES GUIDE <3

Say hello to summer!


Juni is inmiddels aangebroken en dat betekent dat we nog een stapje dichter bij de zomer zijn; YAY! Hoewel we op dit moment nog niet echt kunnen spreken van een lekkere voorzomer (lees: het komt met bakken uit de lucht en er is sprake van windkracht 7) , ben je nooit te vroeg met het inslaan van summer musthaves. Of je nou in Nederland blijft, lekker naar het buitenland gaat of alle festivals afstruint; MIM’s summerproof collectie heeft voor iedere zomerinvulling de leukste musthaves! Waan je even in tropische sferen met deze summer musthaves guide: wedden dat je nog meer zin krijgt in die langverwachte zomerse dagen? 

MINIMALISTISCHE SIERADEN

Minimalistische armbandjes dragen kan het hele jaar door, maar hoe zonde is het als jouw armbandjes in de winter onder je wollen trui verdwijnen en niemand meer ziet wat voor leuke armbandjes je eigenlijk om hebt? Gelukkig heb je dat probleem in de zomer veel minder, omdat je dan vaker topjes en jurkjes met korte mouwtjes draagt. De zomer is dus de juiste periode om jouw gebruinde pols met de perfecte armcandy aan de buitenwereld te tonen! Bij MIM hebben we vooral minimalistische sieraden in de collectie, zodat je meerdere armbandjes, oorbelletjes of kettinkjes kunt combineren. De meeste zijn ook nog eens van stainless steel gemaakt, waardoor je de sieraden gerust om kunt houden in de zee. Wij zijn super fan en kunnen niet wachten om al deze minimalistische sieraden te dragen!


KLIK HIER OM NAAR ALLE SIERADEN TE GAANRONDE BEACH TOWEL

Bij een dagje strand of zwembad kan een handdoek om op te liggen natuurlijk niet ontbreken. De zogeheten ronde beach towels zijn op dit moment super hip én ook nog eens multifunctioneel, want je kunt er prima met meerdere personen op zitten (scheelt weer wat sjouwwerk!). Bij MIM hebben we de ronde beach towels in de leukste zomerse printjes; watermeloen, donuts en last but not least flamingo’s! Met deze ronde beach towels shine je gegarandeerd op het strand of in het park en ben je ook nog eens verzekerd van leuke instaproof foto’s!


KLIK HIER OM NAAR DE RONDE BEACH TOWELS TE GAANSELFIE LIGHT RING

Zomer betekent ook: uitgaans- en terrasseizoen! Een leuke foto kan op zo’n avond natuurlijk niet ontbreken, ook niet in de late avonduurtjes. Een probleem waar wij bij MIM nog wel eens tegen aan lopen is dat het licht dan nèt niet goed genoeg is voor de perfecte foto. Bij MIM hebben we hiervoor de perfecte oplossing: een selfie light ring! Deze ronde ledlamp klik je eenvoudig op je telefoon en wanneer je klaar bent met de selfies, kun je de selfie light ring gewoon weer opbergen in je tas door het superhandige formaat! Deze summer musthave mag absoluut niet ontbreken in jouw tas deze zomer :) 


KLIK HIER OM NAAR DE SELFIE LIGHTS TE GAAN


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.