Tips om je laptop te beschermen!

  • Geplaatst op
  • 0
Tips om je laptop te beschermen!

Je sleept ‘m overal mee naar toe; van de collegebanken naar werk, waarna hij via een tussenstop bij de Starbucks uiteindelijk ’s avonds weer bij jou in bed belandt…..


Ra ra ra, waar heb ik het over? Juist ja, jouw laptop!  Aangezien laptops dus dagelijks een hele route afleggen en deze ook heelhuids moeten overleven, is goede bescherming van groot belang. Daarom delen wij vandaag een aantal tips om je laptop goed te beschermen tegen het dagelijkse val-en smijtwerk. Bij MIM vinden we het namelijk super belangrijk dat onze, maar ook jullie laptops zo goed mogelijk beschermd zijn.


Laptop beschermhoes: een hard cover
Eén van de beste beschermingen die je jouw laptop kunt bieden. Een hard cover bestaat namelijk uit zowel een onder als bovenkant en biedt daarom de optimale bescherming voor jouw gehele laptop. Een hard cover voor je laptop is ook erg fijn in gebruik; je kunt ‘m gemakkelijk erop en eraf klikken. Hieronder een overzichtje van de, volgens ons, leukste en goed beschermende hard covers voor je laptop.

ROYAL MARBLE


BLACK BEAUTY


Laptop sticker

Je laptop beschermen met iets dat er tegelijkertijd ook super stylish uitziet? Zoek niet langer verder, want wij hebben de perfecte oplossing voor je: een laptop sticker! Bij MIM zijn we groot fan van deze beschermende laptop stickers. Een laptop sticker is iets minder ‘lomp’ dan een hardcover, beschermt de bovenkant van jouw laptop tegen krassen en is daarnaast ook waterproof. Bij de sticker is het  Apple logo uitgesneden, zodat deze mooi zichtbaar blijft. Bang om een sticker op jouw laptop te plakken? Geen zorgen, laptop stickers zijn zeer gemakkelijk aan te brengen en laten bij het verwijderen geen lijmresten achter. Mocht je enthousiast zijn geworden, bescherm jouw laptop dan nu in stijl met (bijvoorbeeld) één van deze onderstaande laptop stickers.


MAKE ME ROARGOLDEN MARBLE

 


Laptop sleeve (laptophoes)

Een laptop sleeve is de uitkomst voor de mensen die nog nét dat beetje meer bescherming voor hun laptop willen.  Een laptop sleeve biedt namelijk optimale bescherming tijdens het vervoeren van jouw laptop. Aangezien laptop sleeves al snel saai kunnen ogen, hebben we bij MIM laptop sleeves met vrolijke kleurtjes en printjes op de markt gebracht: helemaal volgens de laatste trends! Onderstaande laptop sleeves hebben een zachte binnenkant en zijn waterafstotend zodat jouw laptop beschermd is tegen (bijna) alles.


KISS KISS

 

PINK PANTHER


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.