• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

CARD HOLDER CASE TRANSPARANT

€19,95
SPECIFICATIES
* MIM softcase (flexibel)
* Extra camera bescherming
* extra stevig 'shockproof' materiaal
* rubberen 'shockproof' bumper aan voorzijde
* MIM-exclusive design
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
CARD HOLDER CASE TRANSPARANT

OMSCHRIJVING

De beste én handigste bescherming voor jouw telefoon? Met dit Super Shockproof hoesje met cardholder zit je sowieso veilig. De cardholder zit aan het hoesje vast, zodat je altijd je OV of Bankpasje bij je zult hebben! Ook je camera is goed beschermd omdat het hoesje er overheen zit. Super handig!

Buiten het feit dat het hoesje natuurlijk ontzettend stijlvol om je telefoon staat, biedt het bumperhoesje jouw telefoon ook optimale bescherming tegen het dagelijkse val-en smijtwerk. Het telefoonhoesje is shockproof door de bumper die rondom de gehele telefoon zit. 

Eindelijk: MIM heeft nu hét fashionable alternatief voor al die saaie bumper telefoonhoesjes die er op de markt zijn. Deze innovatieve bumper cases zijn speciaal ontwikkeld om je telefoon extra bescherming te geven tijdens het dagelijkse val- en smijtwerk ;). Het siliconen materiaal met opstaande hoeken biedt optimale stevigheid en beschermt je gehele telefoon rondom, maar maakt hem optisch niet dikker dan nodig. De rubberen bumper (1.5mm) beschermt nog eens extra de voorkant van je telefoon, zodat de kans op een kapot scherm na een val aanzienlijk wordt verkleind*.

* Let op, alhoewel de kans klein is dat je iPhone nog schade oploopt met onze MIM bumpercases, kunnen wij helaas géén garantie geven dat je telefoon voor altijd 100% schadevrij blijft. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die alsnog ontstaat na een ongelukkige val.