Tips voor leuke Moederdag cadeautjes

  • Geplaatst op
  • 0
Tips voor leuke Moederdag cadeautjes

De tweede zondag in mei: de dag waarop iedere moeder in het zonnetje gezet hoort te worden! Waar je vroeger nog trouw iets knutselde op school en vroeg uit de veren ging om een ontbijtje te maken, heb je naar mate je ouder bent geworden waarschijnlijk steeds meer last van de welbekende last minute cadeaustress. Bij MIM vonden we dat het dit jaar eens anders moest en daarom delen we vandaag al een aantal leuke Moederdag cadeautjes met jullie die geschikt zijn voor elk budget. Ruim op tijd, toch? Met deze Mother’s Day gift guide besparen we jullie (en onszelf ;-)) een eindeloos lange zoektocht naar het perfecte Moederdag cadeautje. Al deze items zijn gemakkelijk online te bestellen, binnen een paar dagen in huis en worden ook nog eens voor je ingepakt mocht je dit willen.   Wedden dat er iets leuks tussen zit voor jouw (schoon)moeder? 

Goedkope Moederdag cadeautjes

Moederdag is leuk, maar wellicht iets minder leuk voor de portemonnee. Bij MIM hebben we daarom ook potentiële Moederdag cadeautjes geselecteerd onder de 10 euro. Ja je leest het goed; we hebben dus rekening gehouden met scholieren- en studentenbudgetjes! Een Moederdag cadeautje hoeft niet schreeuwend duur te zijn, wat dacht je bijvoorbeeld van een ‘Plan Your Meal’ blok? Perfect voor chaotische moeders! En voor de mensen onder ons die nog thuis wonen, vragen jullie ook altijd meteen wat er die avond op het menu staat als jullie thuiskomen? En wordt daar dan altijd een beetje geïrriteerd op gereageerd? Dat is verleden tijd! Voortaan kun je gewoon even op de meal planner kijken. Deze meal planner kost slechts 5,95 en is een super leuk én vooral goedkoop Moederdag cadeautje. Dit is slechts één item uit onze speciaal voor jullie gemaakte selectie leuke en goedkope Moederdag cadeautjes onder de 10 euro. Nieuwsgierig geworden naar de rest?  

Klik dan hier voor alle Moederdag cadeautjes onder de 10 euro


Originele Moederdag cadeautjes

Een Moederdag cadeautje verzinnen kan soms heel moeilijk zijn. Wanneer je echt niet meer weet wat je moet kopen, word je al snel gemakzuchtig. Je loopt in de Xenos of Hema en grijpt snel naar iets haalbaars, zoals kaarsen of een boek. In principe zijn dit cadeautjes waarmee iedere moeder altijd blij zal zijn, maar zijn dit nou echt originele Moederdag cadeautjes? Niet echt, als je het ons vraagt.  Neem bijvoorbeeld een thee- of koffiemok. Altijd bruikbaar, maar soms saai om te geven. Bij MIM hebben we een flamingo mok, deze is nog steeds even handig als alle andere mokken, maar nét iets origineler.  Met een verse kop koffie of thee in deze vrolijke flamingo mok, begint de ochtend van jouw moeder gegarandeerd goed. Voor 12,95 heb je een origineel Moederdag cadeautje die jouw moeder zeker vaak zal gebruiken!


Heb je jouw moeder toevallig de afgelopen jaren een aantal keer sieraden gegeven voor Moederdag? En heeft ze niet echt een goede plek om deze op te bergen? Ook daar hebben we een originele oplossing voor: een jewelry dish! Met een leuke sieradenhouder als moederdag cadeautje, wordt het een feestje voor jouw moeder om haar sieraden op te hangen. Ennuh.. aan originaliteit geen gebrek als je het ons vraagt :-).


Klik hier om naar de pagina te gaan waar de jewelry dishes te shoppen zijn (allemaal onder de 20 euro!)


Klik hier om naar onze gehele Mother’s Day gift guide te gaan 


(Met de code ‘MOEDERDAG’ krijg je een gratis kaart voor Moederdag met je bestelling meegestuurd; geloof ons, deze wil je echt niet missen!)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.